SPOR
SPOR HaberleriBalıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı
Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı
Plaj Voleybolunda 2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir etabı Ayvalık Sarımsaklı plajında başladı.
BALIKESİR (İGFA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ayvalık Belediyesi ortaklığında düzenlenen plaj voleybolu etkinliği 22 Eylül akşamına kadar Ayvalık, Sarımsaklı Plajları’nda devam edecek.
2024 VW Beach Pro TourFutures Balıkesir Etabı'nda, 35 ülkeden 49 takım ve 122 sporcu mücadele ediyor.
Avusturya, Çekya, Estonya, Danimarka, Finlandiya, Almanya, Yunanistan, İtalya, Letonya, Japonya, Slovakya, Kazakistan, Macaristan, Hollanda, İsviçre, Ukrayna, Fransa ve ABD gibi ülkelerden gelen takımların mücadele etmeye başladığı organizasyonda, Türkiye'yi; erkeklerde Yusuf Özdemir-Batuhan Kuru, Hasan Hüseyin Mermer-Sacit Kurt, Ahmet Can Tür-Tuna İmdat ve Nevzat Kaan Erol-Barış Güldalı ikilileri, kadınlarda ise Su Şimdim-Ceylin Sayar, Melis Durası-Müge Ocakçı ve Ayşe Dil-Selin Toy ikilisi temsil ediyor.
4 gün süresince saat 10.00-22.00 saatleri arasında devam edecek maçlara 49 takımın katıldığını belirten Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, karşılaşmaları seyircilerin ücretsiz olarak izleyebileceğini söyledi.
-
AK Parti’de Sosyal Politikalar Başkanlığı'na yeni isim: Hülya Terzioğlu -
Ordu’da Dünya Yaşlılar Günü’nde byükler unutulmadı -
Bursa'da Başkan Vekili Biba huzurevi sakinleriyle buluştu -
Batı Antalya’da bir ilk... Yetiştiriciler Finike'de buluşacak -
Ankara'da Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi için geri sayım -
Bakan Çiftçi: İzmir AFAD ekipleri Soma'ya yönlendirildi -
Soma’daki maden göçüğünde acı haber geldi! -
BKT Eurocup'ta 3. hafta maç biletleri satışta

