GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBakanlık'tan Bayraklı'ya 3 milyonluk ceza!
Bakanlık'tan Bayraklı'ya 3 milyonluk ceza!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Doğançay Mahallesi'ndeki bir arazide "vahşi depolama" yapıldığı gerekçesiyle İzmir'in Bayraklı Belediyesine 3 milyon 739 bin 452 lira idari ceza uyguladı.
İZMİR (İGFA) - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, İzmir İl Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, Doğançay Mahallesi'nde bulunan arazide vahşi depolama yapıldığı belirlendi.
Ekiplerin yaptığı incelemede, hafriyat ve evsel atıklar ile eski eşyalardan oluşan atıkların Bayraklı Belediyesi tarafından bölgede depolandığı tespit edildi.
Çevre Kanunu gereğince Bayraklı Belediyesine 3 milyon 739 bin 452 TL idari ceza uygulandı. Sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
Anahtar Kelimeler:
bakanlık'tan
bayraklı'ya
3
milyonluk
ceza!
-
Uzmandan burun ameliyatı sonrası yaz uyarısı: İlk 6 ay güneşten korunmak önemli -
Ankara Valisi Canbolat’tan NATO Zirvesi teşekkürü -
“PürDikkat” EBA’da öğrencilerin kullanımına sunuldu -
TTB ve TPD, 21 yaş altına hormon ve ergenlik baskılayıcı ilaç kısıtlamasına karşı itiraz etti -
Erdek açıklarında arızalanan teknedeki 7 kişi kurtarıldı -
Türkiye nüfus büyüklüğünde dünyada 18. sırada... Türkiye'de yaşam dünya ortalamasının üzerinde -
Kastamonu'da tefecilik operasyonu: 8 şüpheli yakalandı -
Manisa Büyükşehir’den pazarda 2 bin kişiye aşure ikramı

