GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBakan Yanık: "1 milyon TL kaynak aktardık"
Bakan Yanık: "1 milyon TL kaynak aktardık"
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Düzce için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na toplam 1 milyon TL kaynak aktarıldığını duyurdu.
DÜZCE (İGFA) - Düzce, Gölyaka merkezli 5.9 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrasında hasar tespitlerinin ardından konuya ilişkin bir açıklama geldi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımda, "Yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Düzce’de yaşanan depremde zarara uğrayan hanelerdeki tespit çalışmaları tamamlanana kadar ilk etapta temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için, Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na toplam 1 milyon TL kaynak aktardık" dedi.
-
Bursa Osmangazi’de gençler Tanpınar’ın satırlarından tarihe yürüdü -
Konya İŞKUR’dan tercih döneminde gençlere kariyer desteği -
Bursa İnegöl’de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor -
Gravity Game Unite (GGU), PC MMORPG oyunu 'Ragnarok Zero: Global' için düzenlenen Avrupa kullanıcı buluşmasını başarıyla tamamladı! -
Sakarya Büyükşehir’den Ferizli’ye modern buluşma noktası -
Konya'nın üretim gücü gururu -
Giresun’da yol ve kaldırım yenileme çalışmaları sürüyor -
Trabzon’da Turizm Danışma Ofisi çalışmaları incelendi

