GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBakan Uraloğlu: Deprem sonrası ulaşım ve haberleşmede aksama yok
Bakan Uraloğlu: Deprem sonrası ulaşım ve haberleşmede aksama yok
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tokat’ın Niksar ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından ulaşım ve haberleşme altyapısında herhangi bir aksaklık bulunmadığını açıkladı.
ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tokat’ın Niksar ilçesinde gece saat 03.35'te meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 5.5 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamada bulundu.
Bakan Uraloğlu, deprem nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, ilk bilgilere göre ulaşım ve haberleşme altyapısında herhangi bir aksaklık yaşanmadığını belirtti.
İlgili kurumlarla koordinasyon halinde sürecin yakından takip edildiğini ifade eden Uraloğlu, “Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun.” dedi.
-
Gemlik Kurtullu kadınlar Bursa’nın tarihi ve manevi mirasını keşfetti -
KVKK'dan milyonlarca çalışanı ilgilendiren uyarı! Mesai takibinde o uygulamalar kullanılamaz! -
CHP'li Keşan Belediye Başkanı AK Parti'ye katılıyor -
İzmir Bornova’da miniklerin belge heyecanı -
Antalya Muratpaşa'da yaz spor okulları hazırlığı -
Kayseri Büyükşehir'den din görevlilerine afet eğitimi -
5 yaşındaki Hamza’nın ölümünde Belediye Başkanına soruşturma izni -
Başkan Büyükgöz Gebze’yi uluslararası platformda temsil ediyor

