YAŞAM
YAŞAM HaberleriBakan Uraloğlu Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti
Bakan Uraloğlu Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti
Kırkdilim Tünelleri’nin açılış programı için Çorum’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile bir araya geldi.
ÇORUM (İGFA) - Başkan Aşgın ziyarette, kentin ulaşımla ilgili öncelikli ihtiyaçlarını ve taleplerini Bakan Uraloğlu’na aktardı. İlim Yayma Kavşağı’nda farklı seviyeli kavşak talebi, Gıda Toptancıları Kavşağı’nda farklı seviyeli kavşak talebi ve şehrin yeni çevre yolu ihtiyacını dile getirdi.
Şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmaya ve ulaşım güvenliğini artırmaya yönelik bu projelerin önemine dikkat çeken Başkan Aşgın, söz konusu yatırımların Çorum’un geleceği açısından önemli olduğunu vurguladı.
Bakan Uraloğlu ise özellikle yeni çevre yolu konusunda çalışma yapılması için bakanlık yetkililerine talimat verdi.
-
Ordu'da Çözüm Merkezi vatandaşla buluşuyor -
İZFAŞ, Türk lojistik sektörünü İngiltere’ye taşıyor -
Trabzon Akçaabat’a modern otogar için imzalar atıldı -
Tutuklanan Başkan Balcıoğlu'ndan Silivrililere mesaj -
Bursa Yıldırım'da Filistin'den kardeşlik köprüsü -
Denizli’de vahşi depolama uygulaması tarih oldu -
MEB'den yeni platform: DİLİM -
İskan usulsüzlüğü operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde 27 şüpheli yakalandı

