GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBakan Tunç: Ankara Haymana'daki uçak kazası için 4 savcı görevlendirildi
Bakan Tunç: Ankara Haymana'daki uçak kazası için 4 savcı görevlendirildi
Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan havalanan ve Libya Genelkurmay Başkanı Muhammed Ali Ahmed Al-Haddad’ın da bulunduğu uçağın Haymana’da düşmesiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
ANKARA (İGFA) - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan havalanan ve Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed Ali Ahmed Al-Haddad’ın da aralarında bulunduğu yolcuları taşıyan uçağın Haymana ilçesinde düşmesiyle ilgili adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Bakan Tunç’un paylaşımına göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili koordinesinde 4 Cumhuriyet savcısı görevlendirildi.
Soruşturmanın kazanın tüm yönleriyle ve büyük bir titizlikle sürdürüldüğü belirtilirken, gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.
-
Mudanya Yeni Mahalle'de toprak kayması! -
Bursa İnegöl'de İnesmek kursiyerlerinin eserleri görücüye çıktı -
Bursa'nın kültürel mirası geleceğe taşınıyor -
Balıkesir’de kadın dostu kent vizyonu güçleniyor -
Denizli'de akıllı saatler yüzlerce aileye nefes aldırdı -
Kocaeli Belde A.Ş.’ye engelli istihdamı ödülü -
Keşanlı Matematik dehası Singapur yolcusu -
Sakarya Kent Orkestrası kulakların pasını sildi

