GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBakan Soylu: "Çocuktan al haberi!"
Bakan Soylu: "Çocuktan al haberi!"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı paylaşımda "Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına "hain" demiş. "Çocuktan al haberi"" dedi.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir çocuk ağlar, Cumhurbaşkanı merak eder. Çocuk, derdini anlatır ve ardından Cumhurbaşkanımızın elinden mikrofonu kapmak ister. Herkes çocuğun atikliğine tebessüm ederken lider, çocuğu kırmaz... Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına "hain" demiş. "Çocuktan al haberi" ifadelerini kullandı.
Hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü Trabzon'da yapılan toplu açılış töreninde bir çocuğa mikrofon uzatmış, çocuk "Arkadaşlar bu Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain, hain. Burada adam, en iyi adam. Ona oyunuzu verin. En büyük" ifadelerini kullanmıştı.
-
Antalya Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak dokunuş -
TBMM'de öğrenci affı teklifinde ilk 13 madde kabul edildi... Akademik sahteciliğe ağır yaptırım -
ABB'den böbrek sağlığı farkındalığı -
3 Bakan futbolu masaya yatırdı -
En büyük hayali gerçek oldu -
Falcı ve yasa dışı bahis reklamlarına neşter -
Papa'ya suikast iddiasıyla yargılanan Türk iş insanı Hasan Uzun: Gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyorum -
Kayseri Büyükşehir'den 5 bin liralık kırtasiye desteği

