GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBakan Koca: "Aşınızı vaktinde yaptırın"
Bakan Koca: "Aşınızı vaktinde yaptırın"
Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu'nu resmi internet sitesinden paylaştı. Son 24 saatte 21 bin 655 yeni vaka kaydedildi.
BURSA (İGFA) - Türkiye'de 24 saatte 350 bin 385 COVID-19 testi yapıldı, 21 bin 655 kişinin testi pozitif çıktı, 213 kişi yaşamını yitirdi. İyileşenlerin sayısı ise 20 bin 7 olarak kaydedildi.
"AŞINIZI VAKTİNDE YAPTIRIN"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tabloda bir süredir değişiklik görülmediğini belirterek, "Aşınızı vaktinde yaptırın" uyarısında bulundu. Bakan Koca, paylaşımında, "Bir süredir ciddi değişkenlikler görülmüyor. Bu seyir, kontrolü kolaylaştırıyor. Tedbirlere daha fazla duyarlı olursak vaka sayılarında daha iyi sonuçlar elde edebiliriz. Salgın ortamından çıkış için, aşı gündemde ilk sırada yer alıyor. Aşınızı vaktinde yaptırın" ifadelerini kullandı.

-
Özgür Özel: Yeni partimizi kuruyoruz, ana muhalefet yolumuza devam edeceğiz -
Kılıçdaroğlu, Özel'in açıklamaları ardından TBMM'de... Kılıçdaroğlu, Kurtulmuş ile görüştü -
Van Gölü için sürdürülebilir gelecek vurgusu... İnci kefali ve ekosistem koruma gündemde -
Enez’de çevre ve altyapı talepleri gündemde -
DOA'da toplu iade teşvik dönemi... 200 adedin üzerindeki iadelere yeni teşvik -
Kocaeli Büyükşehir'le trafikte güvenlik artıyor -
Bahçeli Keşansporlu oldu! -
Trabzon’da ulaşım güvenliği masaya yatırıldı

