GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBakan Çiftçi açıkladı... İstanbul’da polisle çatışmaya giren 3 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Çiftçi açıkladı... İstanbul’da polisle çatışmaya giren 3 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İstanbul’daki Yapı Kredi Plaza Blokları önünde polisle çatışan 3 kişinin etkisiz hale getirildiğini ve çatışmada iki polisin hafif yaralandığını açıkladı.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul’da güvenlik güçleri ile silahlı çatışmaya giren üç kişi etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, çatışmanın Yapı Kredi Plaza Blokları önünde gerçekleştiğini ve iki kahraman polisin hafif şekilde yaralandığını duyurdu.
Bakan Çiftçi’nin verdiği bilgilere göre, teröristlerin kimlikleri tespit edildi. Şüphelilerden birinin dini istismar eden bir örgütle bağlantılı olduğu, diğer ikisinin ise kardeş olduğu ve bunlardan birinin geçmişte uyuşturucu kaydı bulunduğu belirlendi. Teröristlerin İzmit’ten kiralık araçla İstanbul’a geldikleri ortaya çıktı.
Bakan Çiftçi, güvenlik güçlerinin operasyonunun kararlılıkla sürdüğünü belirterek, halkın güvenliğinin her zaman öncelikli olduğunu vurguladı.
-
Kayseri Talas'ta Alev Alatlı Okumaları zamanı -
Trakya’da yerel yönetim güç birliği -
Keşan derbisinde zafer Anafartalar’ın -
Bursa'nın derelerinde temizlik seferberliği -
İzmir Bornova'da minik zihinler yarıştı -
Kayseri Melikgazi'de minik müzisyenler ödüllerine kavuştu -
Kocaeli'de genç şef adayları, işi ustasından öğrendi -
Edirne Keşan’da adalet için yürüdüler

