meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bakan Akar'dan Türk Hava Kuvvetleri'ne 111. yıl mesajı

Bakan Akar

Bakan Akar'dan Türk Hava Kuvvetleri'ne 111. yıl mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Hava Kuvvetlerinin 111’inci Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Türk Hava Kuvvetleri'nin 111. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar mesaj yayımladı.

"Hava Kuvvetlerimizin Kahraman ve Fedakâr Mensupları, Değerli Silah ve Mesai Arkadaşlarım"  diyerek hitap ettiği mesajında Bakan Akar, küresel ve bölgesel risk, tehdit ve tehlikelerin had safhaya çıktığı, krize hatta savaşa evrildiği bir dönemde etkin, caydırıcı ve saygın bir silahlı kuvvetlere sahip olmak hayati önemde olduğuna dikkati çekti.

Yerli ve millî savunma sanayii ürünü yüksek teknolojiye sahip silah sistemleri ile teçhiz edilen Hava Kuvvetleri'nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstelendiği görevleri başarıyla yerine getirmeye devam edeceğinin altını çizen Bakan Akar mesajında, "Hava sahasını ihlal girişimlerine karşı semalarımızı başarıyla koruyan, belirlenen terör hedeflerini tam isabetle imha ederek terörle mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesinde önemli pay sahibi olan, insani yardım ve tahliye operasyonlarını başarıyla planlayıp icra eden Hava Kuvvetlerimizin kahraman ve fedakâr personeline teşekkür ediyor, üstün gayretlerinden dolayı her birini alınlarından öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Akar,Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz başta olmak üzere, Hava Kuvvetleri'nin bugünkü seviyeye ulaşmasında büyük katkıları olan tüm muvazzaf ve emekli personelini ve onları sabırla destekleyen kıymetli aile fertlerini kutlayarak, sağlık, başarı ve esenlikler diledi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi