Tarih: 11.04.2022 15:08

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü değişti

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde "Ara" atamalar yapıldığı öğrenildi. Dört ilçenin emniyet müdürleri değiştirildi. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ise Hakan Demir atandı.

- Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak; Sultanbeyli, Sancaktepe, Çekmeköy ve Şile İlçeleri'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu. 

- Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Recep Tepebaş, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. 

- Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Aşkın Kılıçkeser, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu. 

- Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığı görevine atandı. 

- Tanık Koruma Şube Müdürü Ahmet Umutlu ise Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü oldu. 

- İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Burak Bal, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu.

- İstanbul Emniyeti Eğitim Şube Müdürü olan Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Şekip Akın, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü oldu. 

- Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur da Belge Yönetimi Şube Müdürlüğü ve Genel Denetleme ve Disiplin Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —