meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü değişti

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü değişti

İstanbul Emniyeti'nde yapılan "Ara" atamalarda dört ilçenin emniyet müdürü değişti. Dört ilçenin eski emniyet müdürleri de sorumlu il emniyet müdür yardımcılığı görevlerine atandı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde "Ara" atamalar yapıldığı öğrenildi. Dört ilçenin emniyet müdürleri değiştirildi. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ise Hakan Demir atandı.

- Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak; Sultanbeyli, Sancaktepe, Çekmeköy ve Şile İlçeleri'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu. 

- Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Recep Tepebaş, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. 

- Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Aşkın Kılıçkeser, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu. 

- Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığı görevine atandı. 

- Tanık Koruma Şube Müdürü Ahmet Umutlu ise Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü oldu. 

- İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Burak Bal, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu.

- İstanbul Emniyeti Eğitim Şube Müdürü olan Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Şekip Akın, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü oldu. 

- Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur da Belge Yönetimi Şube Müdürlüğü ve Genel Denetleme ve Disiplin Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı oldu. 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi