GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBahçeli 'Terörsüz Türkiye' için hazırlanan çerçeve yasaya imza attı
Bahçeli 'Terörsüz Türkiye' için hazırlanan çerçeve yasaya imza attı
MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda hazırlanan çerçeve yasa çalışmasına ilişkin imzasını paylaştı. MHP, söz konusu adımın milletin huzuru, birlik ve geleceği adına atılmış tarihi bir adım olduğunu ifade etti.
ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye" hedefi kapsamında hazırlanan çerçeve yasa çalışmasına imza attı.
MHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bahçeli'nin söz konusu çalışma için attığı imzanın "milletin huzuru, birliği ve geleceği adına tarihi bir imza" olduğu belirtildi. Paylaşımda, çerçeve yasa hazırlığının "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında değerlendirildiği ifade edildi.
Hatırlanacağı gibi Bahçeli, daha önce yaptığı açıklamalarda terörle mücadele, toplumsal birlik ve Türkiye'nin geleceğine ilişkin siyasi değerlendirmelerde bulunmuştu.
-
BİK'in bölgesel mevzuat eğitimi Tekirdağ’da yapıldı -
Erdoğan'dan BM'ye reform çağrısı... 'Dünya 5’ten büyüktür' vurgusu -
TEKNOFEST heyecanı Şanlıurfa’da başlıyor... Robot çiğ köfteyi yoğurmaya başladı! -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 11 öğrenci için 'geçmiş olsun' mesajı -
Başkan Vekili Şahin Biba: Ortak hedefimiz Bursa için daha çok çalışmak -
Bakan Bolat: Türkiye-ABD ticaret hacmi iki yılda 50 milyar dolara ulaşabilir -
İzmir’de 205 yıllık acı için tek ses oldular -
Yatırımcılara enerji alanındaki fırsatlar anlatıldı

