GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBahçeli isim vermeden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi
Bahçeli isim vermeden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, elektrik zamlarına tepki olarak faturasını ödemediği için elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu isim vermeden hedef aldı.
ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bile isteye odalarda ışıksız kalıp milletin ışığını söndürmeyi amaçlayanlara Türk milletinin karşı çıkacağını ve onları zifiri karanlığa mahkum edeceğini öne sürdü.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahçeli, paylaşımda "Bile isteye odalarda ışıksız kalıp milletimizin ışığını söndürmeyi amaçlayanlara bizzat Türk milleti karşı çıkacak, komplolarını ve kumpaslarını yeri ve zamanı geldiğinde ellerine tutuşturup alayını birden layık oldukları zifiri karanlığa mahkum edecektir" ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
bahçeli
isim
vermeden
kılıçdaroğlu'nu
eleştirdi
-
Bini aşkın çocuk kemik iliği nakliyle hayat buldu -
Otomotiv tedarikçilerine verimlilik hamlesi -
Nevşehir Kültür Yolu'na Gökhan Türkmen'li final -
İletişim Başkanlığı’ndan “Sevr’in yıl dönümünde Meclis’e getirildi” iddiasına yalanlama -
İzmir’de mezarlıklarda yeni dönem... Mezar yapımına standart geliyor -
Malatya MASKİ'den Hekimhan'a yeni hat -
Kılıçdaroğlu’ndan “Terörsüz Türkiye” mesajı... Sürece tereddütsüz katkı vereceğiz -
Bursa Yıldırım'da gençlere geleceğe hazırlanıyor

