GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBahçeli: "Akli dengesi bozuk bahaneler cinayeti perdelememeli"
Bahçeli: "Akli dengesi bozuk bahaneler cinayeti perdelememeli"
İstanbul Ataşehir'de hunharca saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in acılı ailesine başsağlığı dileyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, akli dengesi bozuk bahanelerin cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesi gerektiğini vurguladı.
ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Ataşehir'de samuray kılıcıyla saldırıda hayatını kaybeden Başak Cengiz ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Bahçeli, paylaşımında, "Eline aldığı samuray kılıcını masum bir evladımıza hunharca sallayıp katleden cani hepimizin tüylerini diken diken etmiştir. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız 28 yaşında hayata gözlerini yummuştur. Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, içinde yetiştikleri camiamızın ve aziz milletimizin de acısıdır. Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hem muhterem ailesine hem de camiamıza baş sağlığı temennilerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.
Bahçeli, katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını ısraren beklediğini belirterek, bunun takipçisi olacağımın altını çizdi. Bahçeli, akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesi gerektiğini kaydetti.
-
Kayseri Kocasinan farkıyla çocuklara park -
Memduh Büyükkılıç bayram sevincini şehrin dört bir yanında yaşadı -
Vali Bozkurt'tan Ağrı Otogarı'na bayram dönüşü ziyareti -
Kayseri Kent Ekmek Fabrikası'ndan 100 binlik üretim -
Bakan Çiftçi'den 15 Temmuz’un kahramanlarına ziyaret -
Kocaeli'de ebeveynli oyun grubuna ailelerden yoğun ilgi -
Hayırsever iş insanı Yılmaz Ünlü’den Zehra anneye anlamlı ziyaret -
Bakan Uraloğlu: Amik Ovası'na ulaşım 1 saatten 5 dakikaya düşecek!

