meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bahçeli: Adayınızı ilan edin, boyunuzu görelim!

Bahçeli: Adayınızı ilan edin, boyunuzu görelim!

Bahçeli: Adayınızı ilan edin, boyunuzu görelim!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında Millet İttifakı'nı hedef alarak, "Cumhurbaşkanı adayını ilan edin, boyunuzun ölçüsünü görelim" dedi. Vatanını seven hiç kimsenin suskun duramayacağını belirten Bahçeli, bu millet zilletin belini kıracağını söyledi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında Millet İttifak'ını hedef alan Bahçeli "Cumhurbaşkanı adayınızı ilan edin, boyunuzun ölçüsünü görelim" dedi.

"KILIÇDAROĞLU AYAK BAĞIDIR; KİMLİKSİZ, KALPSİZDİR"

Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde Atatürk'ü anlamak konulu ders verdiğini anımsatan Bahçeli, "Acaba anladığı ve anlattığı nelerdi. Bilmediği ve tanımadığı bir kişiyi anlatmaya çalışmak sadece cahillere özgü bir tutumdur. Bugün CHP'nin neresi Atatürk CHP'sine benziyor. Atatürk milli mücadeledir, Kılıçdaroğlu Türkiye'nin ayak bağıdır. Atatürk inanmış bir Türk milliyetçisidir, Kılıçdaroğlu kimliksiz, kalpsizdir. Zillet İttifakı'na kulak verirsek sürekli olarak bittiğimizi ve heder olduğumuzu söyleyip duruyorlar.  Vatan ve millet uğruna katlanılmış çileleri bilmezler" diye konuştu.

Bahçeli zamlarla ilgili eleştiren muhalefetin ulaşıma yüzde 40 zam yaptığını da hatırlattı.

İçinde bulunulan zor günlerin yakında geride kalacağını öne süren Bahçeli, "MHP bu geleceğe heyecanla, cesaretle, sevdayla hizmet edecek ve mutlaka başaracaktır. Hiç şüphe yok ki bizim 53 yıllık mücadelemiz ibret veren bir emsaldir" dedi.

"DEVLET YOKSA BARIŞ YOKTUR"

"Devlet, milletiyle güçlüdür" diyen Bahçeli, "Devlet yoksa barış yoktur, ekonomi yoktur, bağımsızlık yoktur. Bizim yönetim felsefemizin özü devletle millet kaderinin bir ve aynı olmasıdır. Geleceği konuşmaktan korkanların geriye takılıp kalmaları bu yüzdendir. Benim onlara da bir tavsiyem olacaktır; gözlerini ufkuna çevirmeseler bile gafil yönetimler elinde zayıflamış milli kimliğin, tahrip olmuş esenliğin, düşülmüş tuzaklarla çözülen millet birliğinin, yabancılaşmayla bozulan değerlerin ve kaybedilen özgüvenin bir büyük milleti nasıl mahkum ettiğini görebilmeleridir. Türkiye ve Türk milleti tarihin en kritik dönemlerinden birisiyle yüz yüzedir" dedi.

Bahçeli konuşmasında dünyadaki gelişmelere de dikkati çekti. Bahçeli, mahallenin uşaklarının MHP'ye davet etti.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi