GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBabacan'dan Cihan Kolivar'ın tutuklanmasına tepki!
Babacan'dan Cihan Kolivar'ın tutuklanmasına tepki!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Babacan, "Son derece ağır bir karar. Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir. Her tartışmayı karakolda bitirerek, birilerini sürekli sanık sandalyesine oturtarak hiçbir yere varamayız" dedi.
ANKARA (İGFA) - Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın tutuklanmasına ilişkin bir açıklama yaptı.
Babacan’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Cihan Kolivar’ın ifadeleri nedeniyle tutuklanması son derece ağır bir karar. Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir. Her tartışmayı karakolda bitirerek, birilerini sürekli sanık sandalyesine oturtarak hiçbir yere varamayız" ifadelerini kullandı.
Hatırlanacağı gibi, katıldığı yayında ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama yaparken "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir' diyerek tepki çeken ifadeler kullanan Sendika Başkanı Cihan Kolivar dün adliyedeki işlemleri ardından tutuklanmıştı.
-
BDDK, 5 finansal kuruluşu TMSF'ye devretti -
Benzinde ÖTV artışı 'Resmi'leşti... Artış kademeli sisteme alındı -
Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde gruplar belirlendi -
TESK’te Mehmet Yiğiner dönemi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Filistin-Konyaspor maçına mesaj: Kardeşliği gözler önüne seren müstesna bir örnek -
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Külliye'de -
Kocaeli Büyükşehir’den personelin gelişimine dijital katkı -
MGK'dan “Terörsüz Türkiye” ve “Terörsüz Bölge” mesajı

