GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBabacan: "Zamlara seçimle 'dur' diyeceğiz"
Babacan: "Zamlara seçimle 'dur' diyeceğiz"
İstanbul Beşiktaş'ta vatandaşlarla buluşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, her şeye A'dan Z'ye zam geldiğini ifade ederek, bu gidişata seçimle 'dur' diyeceklerinin altını çizdi.
İSTANBUL (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Beşiktaş’ta vatandaşlarla bir araya geldi.
Pandemi dolayısıyla eşini kaybettiğini söyleyen bir vatandaş, “Eşimden kalan emekli maaşıyla hayatta durmaya çalışıyorum. Hayat şartları çok zor. Markete girdiğim zaman sinirlerim bozuluyor. Her şeye yüzde 100 zam” diyerek hayat pahalılığını şikâyet etti.
Babacan, bu sözleri “Hükûmet döviz kurunun kontrolünü elden kaçırdı. Her şeye A’dan Z’ye zam geliyor. Ancak seçimle dur diyeceğiz, başka çaresi yok. Demokraside başka çare yok” diye yanıtladı. Babacan ayrıca vatandaşın “Emekli maaşı pul olmuş” sözlerine “Emekli maaşları resmî enflasyon kadar artırılıyor. Gerçek hayat çok hızlı artıyor” diye karşılık verdi.
-
Bursa Nilüfer’de caz esintisi başladı -
Konya Karatay'da Başkan Kılca'dan üstyapıya yakın mercek -
Bursa Osmangazi'de HOBA’nın başarılı isimleri ödüllendirildi -
TBMM'den Venezuela'ya geçmiş olsun mesajı -
Ekaldes’ten Rize Çayeli'ne 'ters şemsiye' uygulaması -
İstanbul'da aşura matem merasimi programı -
Bursa'da fetih coşkusu notalara yansıdı -
Maltepelilerden Maslak Kasırları’na ziyaret

