GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBabacan: Seçimlere kendi adımız ve şanımızla gireceğiz
Babacan: Seçimlere kendi adımız ve şanımızla gireceğiz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını alındığını kaydetti.
ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkezinde düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında konuştu. Babacan, “Demokrasi ve Atılım Partisi önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır.” dedi.
"Seçimi biz kazanacağız" diyen Babacan, "Belli ki Sayın Erdoğan seçim dönemini başlattı. Biz seçimlere hazırız. DEVA Partisi hazır. Ve biz kazanacağız. Kendisi gerilimi istediği kadar artırmaya çalışsın. Her seçim döneminde gererek, kutuplaştırarak seçim almaya çalışıyor. Biz bu seçim dönemini nefrete ve öfkeye teslim etmeyeceğiz. Huzur kazanacak. Aklına ne geliyorsa tek imzayla yapıversin. Bu otoriter rejimi değiştireceğiz. Ülkemiz derin bir nefes alacak." diye konuştu.
‘BARAJLARI YIKIP GEÇECEĞİZ’
“İlan ediyorum. Duymayan kalmasın" diyen Babacan, "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun. Daha önce söyledim, tekrar söylüyorum: Türkiye 1’den büyüktür. Türkiye kazanacaktır. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza saklamayın. DEVA damlalarının oluşturacağı seli hiçbir baraj durduramaz. Barajları yıkıp geçeceğiz" diye konuştu.
Bu ülkenin demokratları olarak birleşeceklerinin altını çizen Babacan, "Bu karanlık tünelden hep beraber çıkacağız. Adaletle çıkacağız" dedi.
https://youtu.be/K31hrI5SXag
-
Serkan Torun'dan gazetecilikte 'meslek odası' vurgusu -
Kütahya'da Başkan Kahveci’den KİKDER’e ziyaret -
Mesir’in Şifa Mirası Bilimle Buluştu: Manisa’da Fitoterapi Günleri Başladı -
Yerli Hızlı Tren testte 225 km/s hıza ulaştı -
Yasa dışı bahise dev operasyon...50 milyar TL’lik para trafiği ortaya çıktı -
Bursa'da sulak alanlarda gümeler imha edildi -
İstanbul'da akıllı ulaşım zirvesi hazırlığı -
Ankara’da 23 Nisan coşkusu sürüyor

