GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAziz Duran Parkı’nın gece görüntüsü değişti
Aziz Duran Parkı’nın gece görüntüsü değişti
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin kalbinde yer alan Aziz Duran Parkı’na yaptığı ‘led uygulama’ çalışmasıyla estetik bir güzellik kattı.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaptığı uygulamalarla şehrin estetik dokusunu değiştirip sembol noktaları güzelleştiriyor. Özellikle şehir merkezindeki sosyal donatı alanlarında revizeler yapan ekipler Aziz Duran Parkı’na küçük dokunuşlarla estetik bir görüntü kattı.
KENT PARK’A IŞIK KATTI
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, park içinde bulunan yürüyüş alanlarında korkuluklara ‘led ışık’ uygulaması yaptı. Sarı renk veren ışıklar açıldığı andan itibaren gece saatlerinde parka görsellik kattı. Estetik bir görünüme kavuşan parkta ayrıca yürüyüş alanları, bu çalışmayla birlikte daha ışıklı alanlar haline geldi.
“SAKARYA’MIZI GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Estetik bir zenginlik oluşturduğumuz sosyal donatı alanlarımızı değiştirmeye, dönüştürmeye, güzelleştirmeye devam ediyoruz. Son olarak başlattığımız aydınlatma uygulamalarımız şehrin muhtelif noktalarında devam edecek ve Sakarya’mıza görsellik katacak. Daha güzel bir Sakarya için 7 gün 24 saat çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz” denildi.
-
CHP Sözcüsü Müslim Sarı: İller tamamlandı, kongre takvimi Eylül'de ilan edilecek -
Silvan Barajı’nda hedef Eylül 2027 -
Konya Selçuklu'nun örnek yatırımlarına yerinde inceleme -
Türkiye’nin hizmet ihracatı 122,6 milyar dolarla rekor kırdı -
KOSKİ 10 yıllık su sayaçlarını ücretsiz değiştiriyor -
Eskişehirli üç yüzücü Avrupa’da Türkiye için kulaç atacak -
Antalya'da 800 dekar araziye faydalı böcek desteği -
Yasa dışı bahis ve kumarla mücadeleye yapay zekâ destekli tespit

