YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriAydın Nazilli'de yaşayan Songül Kemiksiz, hayırseverlere seslendi
Aydın Nazilli'de yaşayan Songül Kemiksiz, hayırseverlere seslendi
Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan, birçok hastalıkla mücadele eden yürüme ve görme engelli Songül Kemiksiz, kesilen ayağı ve kapanan gözlerinin tedavi masrafları için hayırseverlerden yardım istedi.
D. Temel YURDAER (HÜRAYDIN GAZETESİ)- Nazilli ilçesinin Sümer Mahallesinde ikamet eden 45 yaşındaki Songül Kemiksiz, şeker hastalığı nedeniyle diz altından kesilen sol ayağı ve hipertansiyona bağlı olarak kapanan gözlerinin tedavi masrafları için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor. 12 yaşından bu yana şeker hastası olarak yaşamını sürdüren Kemiksiz'in, şeker hastalığı sol ayağına vurarak, diz altından bacağı kesilmek zorunda kalmış.
Daha sonra hipertansiyonun sonucu olarak iki gözü de görmez olmuş. Başından bir evlilik geçen ve o evlilikten iki çocuğu olan Kemiksiz, şu anda Nazilli’de bir ailenin yanında yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Kemiksiz, şeker hastalılığının yanında hipertansiyon, böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği, akciğerlerde sıvı yokluğu gibi birçok hastalıkla mücadele ediyor.
'GÜNEŞİ TEKRARDAN GÖRMEK İSTİYORUM'
Babasından kalan dul maaşı ile geçinmeye çalışan Kemiksiz, "Kendi işimi kendim yaparak, dünyayı görmek ve dolaşmak istiyorum. Bir evlilik yaptım 2 çocuğum oldu, daha sonra ayrıldık. 9 ay sonra bacağım kesildi, gözlerim 5 aydır kör oldu. 2 tane isteğim var. Kesilen ayağıma protez ve kapanan gözlerimin tekrar açılması için tedavim konularında yardım bekliyorum. Güneşi görmek istiyorum. Devletimizden ve hayırseverlerimizden bir yardım eli bekliyorum” dedi
-
AK Parti’de Sosyal Politikalar Başkanlığı'na yeni isim: Hülya Terzioğlu -
Ordu’da Dünya Yaşlılar Günü’nde byükler unutulmadı -
Bursa'da Başkan Vekili Biba huzurevi sakinleriyle buluştu -
Batı Antalya’da bir ilk... Yetiştiriciler Finike'de buluşacak -
Ankara'da Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi için geri sayım -
Bakan Çiftçi: İzmir AFAD ekipleri Soma'ya yönlendirildi -
Soma’daki maden göçüğünde acı haber geldi! -
BKT Eurocup'ta 3. hafta maç biletleri satışta

