YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriAydın Nazilli'de cezaevinde intihar!
Aydın Nazilli'de cezaevinde intihar!
Aydın'ın Nazilli ilçesinde E Tipi Kapalı Cezaevinde yaklaşık 1,5 yıldır hükümlü olan Serhat Uyanık (25) geçirdiği ruhi bunalım sonucunda kendisini ip ile asarak canına kıydı.
D. Temel YURDAER / Hüraydın Gazetesi (AYDIN İGFA)
Alınan bilgiye göre, Nazilli E Tipi Cezaevinde tek kişilik hücrede kalan Serhat Uyanık (25), kendisini ip ile asarak canına kıydı. Ceza evinde Serhat Uyanık’ın kalmakta olduğu hücreye gelen görevliler genç adamın cansız bedeni ile karşılaştı. 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale ve kontrolde Serhat Uyanık’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Genç adamın ölümünü duyan ailesi ve yakınları üzüntüye boğuldu. Uyanık’ın cezaevine girmeden önce Atça’da eski Belediye Binası önünde kavun satarak geçimini sağladığı ve mahkum olma sebebinin uyuşturucu madde kullanma satışının yanı sıra birçok suç dosyası olduğu öğrenildi.
-
Samsun Kültür Yolu Festivali'nde opera rüzgarı -
Türkiye Bisiklet Federasyonu temmuz ayı takvimi -
Dubai emlak piyasasında ‘Barış’ dopingi! -
Enkazda nefes alacak zaman yok -
Murat Boz Samsun'u coşturdu -
Altın Karınca ödüllü Klasik Pazar'a geri sayım -
Orta Doğu’da savaş yeniden başladı -
Erdoğan torununa diplomayı verdi

