GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAslı Özer'den ilk 'solo'
Aslı Özer'den ilk 'solo'
"Cazzip Project" üçlüsünde yer alan Aslı Özer, ilk solo projesi olan "Hayatın İzleri" adlı şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.
İSTANBUL (İGFA) - Art Rock türünde yazılan "Hayatın İzleri" adlı şarkının söz, müzik ve düzenlemeleri Aslı Özer’e ait olurken, projenin co-prodüktörlüğünü Ertuğrul Biber üstleniyor.
Mix’i Berk Kula’ya ait olan şarkının mastering’i ise Grammy ödüllü ve en son Adele'in 30 adlı albümünün mastering’ini yapan Randy Merril imzası taşıyor.
12 yıl boyunca istemediği bir meslek hayatını sürdürerek bu yaşantısına son veren Aslı Özer, şarkısında kendisiyle olan savaşını tüm samimi boyutları ile anlatıyor. "Hayatın İzleri"nde kendi iç sesine yer veren ve sözlerini soru-cevap tarzında yazan besteci, zincirlerini kırıp, korkularından özgürleşti. "Hayatın İzleri"nin klibinin yönetmenliği Alican Tuncer, backstage video ve dış çekim fotoğrafları ise aynı zamanda projenin süpervizörlüğünü Duru Börü yaptı.
https://youtu.be/hudG5ebpn0k
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kral Charles'ın Cambridge Camisi ziyaretine mesaj -
TÜBİTAK destekli takımlardan uluslararası başarı -
İstanbul'a sağanak ve kuvvetli poyraz uyarısı... Sıcaklıklar 4 derece düşecek -
Anadolu Medeniyetleri Müzesi yeni yüzüyle ziyarete hazırlanıyor... 288 eser ilk kez sergilenecek -
300 öğrenciye aylık 13 bin 750 TL TENMAK bursu -
MEB'den ilkokullarda yeni adım... Yetiştirme Programı artık 2. sınıfları da kapsayacak -
12 ülkeden dansçılar Samsun'da Başkan Doğan’ı ziyaret etti -
TTB'den Sağlık Raporları Yönetmeliği'nin iptaline dava

