ASKON'da neler oluyor?

ASKON

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, 2024 yılının son aylarında yapılacak genel seçim öncesi kendisine Genel Başkan Adayı olarak rakip çıkan Sanayici İşadamı Orhan Güngörür’ü üyelikten düşürdü

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON)'da seçim dönemi yaklaştıkça, içeride ilginç gelişmeler yaşanıyor. İki dönemdir genel başkanlık koltuğunda oturan Orhan Aydın, genel seçim öncesi karşısına rakip olarak çıkabilecek üyeleri dernekten uzaklaştırmaya başladı. 

YURT DIŞI SEYAHATİ SIRASINDA ÜYELİKTEN DÜŞÜRÜLDÜ

Mevcut Genel Başkan Orhan Aydın, ASKON Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Orhan Güngörür'ü seçimlere hazırlandığı sırada, sudan bir gerekçeyle yurt dışı seyahati sırasında üyelikten düşürdü. Bununla yetinmeyen Aydın,  Güngörür’ün yaptığı tüm başarılı faaliyetleri www.askon.org.tr’den ve diğer sosyal medya hesaplarından sildirme talimatı verdi. Bu durum ASKON’da tepkiye neden oldu. 

GÜNGÖRÜR YASAL HAKLARINI KULLANACAK

ASKON Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Başkanı Orhan Güngörür de kararın yönetmenliğe aykırı olduğunu ve tüm yasal haklarını kullanacağını belirtti.   

‘ASKON KİMSENİN BABASININ ŞİRKETİ DEĞİL!’

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ASKON Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Başkanı Orhan Güngörür, ‘ASKON'da uzun yıllardır görev yapıyorum. Mevcut yönetimin iki dönemdir yerine getirilmeyen sözleri var. Başarısız projeler ise üyelerin sorun yaşamasına neden oluyor. Yönetim bu sorunları çözmek yerine, daha iyi hizmet vaat edebilecek herkesi etraftan temizlemeye çalışıyor. Derneğimiz kimsenin babasının şirketi değil. Demokratik seçim hakkımızı kimse gasp edemez" dedi.



Anahtar Kelimeler: ASKON' neler oluyor?