YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriASEV THM Korosundan türkü şöleni
ASEV THM Korosundan türkü şöleni
Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği (THM) korosu “Solistler Geçidi” ile türküseverlerin karşısına çıktı. Gecede sahne alan koristler solo performansları ile Aliağalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
İZMİR (İGFA)- Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen konserde seyircilerin karşısına çıkan korist Gülseren Çoban, Bahar Kabala, İlkay İçer, Uğur Deniz, Ünal Kırca, Muammer Örnek ve Tuba Kabakçıoğlu Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait türküleri solo olarak seslendirdi. Müzik gecesine katılan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve türkü tutkunları tüm eserlere birlikte eşlik etti.
Ustaları aratmayan performanslarıyla izleyenlerden sık sık alkış alan koristler konser sonunda ayakta alkışlandı. Başkan Serkan Acar, konser sonunda koro şefi Ali Hikmet Gökçen’e çalışmalarından dolayı teşekkür çiçeği takdim etti.
-
“Başkent Kültür Turu” hattı sefere çıktı -
Bursa İnegöl'de modern hayvan pazarı yüzleri güldürdü -
Başkent'te bayram dayanışması sürüyor -
Bursa Hayvanat Bahçesi'ne bayramda ziyaretçi akını -
Bursa Osmangazi’de kurban kesim alanları pırıl pırıl oldu -
Darıca’nın iki caddesi Kocaeli Büyükşehir’le değişti -
Sakarya Büyükşehir'den bayram kutlaması -
Kocaeli Büyükşehir'den çevre eğitiminde istikrar

