EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriAsansör dünyası İstanbul'da buluştu
Asansör dünyası İstanbul'da buluştu
Uluslararası Asansör İstanbul, 18. kez kapılarını açtı. Yurt içi ve yurt dışından toplam 363 firma, Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi’nin 1-2-3-4-5-6-7 ve 8’inci salonlarında, en yeni asansör ve yürüyen merdiven teknolojilerini bir arada sergiliyor.
İSTANBUL (İGFA) - 18. Uluslararası Asansör İstanbul, “Yeni Dünya Yeni Fırsatlar” sloganıyla kapılarını açtı.
4 gün boyunca milyonlarca dolarlık ticaretin beklendiği Asansör İstanbul 2023’ü, asansör montaj, taahhüt ve bakım firmaları, asansör aksam üreticileri ve tedarikçileri, müteahhitlik ve inşaat firmaları, apartman yöneticileri, bina sahipleri, asansör kullanıcıları, proje, mimarlık, mühendislik ve danışmanlık firmaları, Balkanlar, BDT Ülkeleri, Orta Doğu, Amerika, Asya Pasifik Ülkeleri, Orta-Batı Avrupa ve Kuzey Afrika’dan alım heyetleri, belgelendirme kuruluşları, STK’lar, kamu kuruluşları ve akademisyenler takip ediyor.
Fuarda; konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan otomobil asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar tüm dikey ulaşım teknolojileri ile yürüyen merdiven ve yollara dair yenilikler sergileniyor.
TARSUS Fuarcılık tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle gerçekleşen organizasyon, 12 Mart Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

-
Orman yangınlarında soruşturma sürüyor.. 34 şüpheliden 9'u tutuklandı -
Avusturya Şansölyesi Stocker, Türkiye’ye geliyor -
Körfez’in iki yakası uluslararası boyuta taşınıyor -
Fethiye açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı -
J70 Türkiye Turu 3. ayakta Team Nautique Yachting şampiyonluğu elde etti -
Bursa’da 700 yıllık ruh marşlarla yaşatılıyor -
Bursa'da rahvan atları şampiyonluğa koştu -
İzmitli mahalle muhtarları Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırlandı

