EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriArtvin Ticaret Borsası, Türkiye–Mısır İş Birliği Forumu’nda
Artvin Ticaret Borsası, Türkiye–Mısır İş Birliği Forumu’nda
Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu kapsamında Artvin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.
Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Mısır Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik önemli temaslara sahne oldu.
Forum kapsamında Artvin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Forum süresince yapılan değerlendirmelerde; Türkiye ile Mısır arasındaki ticari, ekonomik, sanayi ve teknolojik iş birlikleri ele alınırken, karşılıklı ticaret hacminin artırılması ve özel sektör iş birliklerinin güçlendirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede Başkan Akyürek, Artvin Ticaret Borsası’nın yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler hakkında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise Artvin Ticaret Borsası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, yürütülen faaliyetlerin bölgesel ve ulusal ekonomi açısından önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
-
Gurbette bir Türk Evi: San Deiego'da kalpleri ısıtan buluşma noktası -
Kocaeli'de engeller birer birer aşılıyor -
Vali Gül’den yaralılara ziyaret -
Bursalı kadın hentbolcular Avrupa’da yarı final için avantajı kaptı -
Fatih’te son durum: 1 ölü, 10 yaralı! -
Bayram dönüşü yoğunluğu -
Yerli patent başvuruları 11 binin üzerine çıktı -
Fatih’teki bina çökmesi: Doğal gaz kaynaklı olma ihtimali düşük

