SPOR
SPOR HaberleriAntalya Muratpaşa'da Başkan Uysal’dan moral ziyareti
Antalya Muratpaşa'da Başkan Uysal’dan moral ziyareti
Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni sezonda Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü güreş takımına katılan Osman Kan, antrenörü Okan Aksoy ve ekibini ziyaret etti.
ANTALYA (İGFA) - Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni sezonda Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü güreş takımına katılan Osman Kan, antrenörü Okan Aksoy ve ekibini ziyaret etti.
Adalya Elite Otel’de sürdürülen kamp çalışmalarında gerçekleşen ziyarette, Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Özcan Yılmaz da yer aldı. Başkan Uysal, lig güreşleri ve Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne hazırlanan sporcularla bir araya gelerektakıma moral verdi.Antrenör Okan Aksoy yönetiminde hazırlıklarını sürdüren güreşçilere yeni sezonda başarılar dileyen Başkan Uysal, çalışmalar hakkında da bilgi aldı.
Bu yıl 4’üncü sezonunu yaşayan CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’ni üç kez kazanarak tek şampiyonu olan Muratpaşa adına güreşen 25 yaşındaki genç sporcu Kan, 2 güreşin geride kaldığı ligde topladığı 12 puanla 8’inci sırada yer alıyor.
-
Otobüs bilet iptallerinde yeni hak! Sefer başlayıncaya kadar iptal yapılabilecek -
Trabzon'da arızalanan tekne son anda kurtarıldı -
Kocaeli'de genç yeteneklerden sanat dolu iki sergi -
Beylikdüzü'nde 'Kırlangıç Gençlik'te 5'inci buluşma -
Astana’da pist bisikleti yarışlarında millilerin altın ve gümüş madalya gururu -
İzmir'de tertemiz Narlıdere seferberliği -
İstanbul 'Birlikte Spor' diyerek 3 bin kişiyle buluştu -
İzmir'de Açıkhava’ya VIP konforu

