YAŞAM
YAŞAM HaberleriAntalya Konyaaltı’nda yol trafiğe kapanıyor
Antalya Konyaaltı’nda yol trafiğe kapanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi, Uncalı Cadddesi üzerinde bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilecek
ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü altyapı ve yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi’nde bulunan Uncalı Caddesi üzerinde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilecek. Bölgenin jeolojik yapısından kaynaklı olarak yol, kaldırım ve zeminde meydana gelen deformasyonlar nedeniyle, yayaların ve araç trafiğinin güvenliğini sağlamak amacıyla yol ve kaldırımda güçlendirme çalışmaları yapılacak.
4 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan çalışmalarla birlikte, cadde geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatılacak. Yol boyunca devam eden çalışmalar kapsamında vatandaşların alternatif güzergâhların kullanılması önerildi. Çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacak.
-
2027 yılı hac kurası yarın çekilecek -
Manisa’da işgaliye ve görüntü kirliliğine geçit yok -
Bursa Büyükşehir’den Demirtaş’a 10 bin metreküplük yeni su deposu -
Sakarya'da yağışlara karşı hazırlıklarını tamamladı -
Bursa İnegöl'de Alanyurt Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı -
Gaziantep’te orman yangınlarına karşı seferberlik -
Muğla Dalaman’da çöp kamyonu sevgisi oyuncağa dönüştü -
Konya Büyükşehir’den STK projelerine destek

