GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAnkara'da asayiş timi 223 kişiyi yakaladı
Ankara'da asayiş timi 223 kişiyi yakaladı
Ankara'da jandarma asayiş timlerince yapılan haftalık devriyede çeşitli suçlardan dolayı 223 kişi yakalandı.
ANKARA (İGFA) - Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik 18-24 Mayıs tarihleri arasında çalışma başlattı.
Bu kapsamda Jandarma asayiş timlerince yol kontrol noktalarında icra edilen devriye faaliyetlerinde çeşitli suçlardan aranan 223 kişi yakalandı.
Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
İçişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre son bir haftada 14 hırsızlık zanlısı yakalandı. Buna göre 17-24 Mayıs'ta yakalanan 14 hırsızlık şüphelisinden 4'ü tutuklandı.
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Çankaya, Akyurt, Çubuk, Etimesgut ve Mamak ilçelerinde son bir haftadaki hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatırken, 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.
-
Sarıgöl’de kurtuluşun 104. yılında zakkum coşkusu -
İzmit Belediyesi çocukların sünnet mutluluğuna ortak oldu -
Başkan Erkan Aydın’dan basketbola tam destek -
Volkan Barbaros’tan Ağrı ASKF’ye ziyaret -
Yerli ürün pazarı, üretici ile tüketiciyi doğrudan buluşturuyor -
Küçük Şahinkanat’tan PAU’ya anlamlı hediye -
Yenişehir’de Aydilge fırtınası esti -
Denizli'de dev yatırımlara yakın markaj

