GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriANKARA GÜNE KARLA UYANDI
Soğuk ve yağışlı havanın etkisinde bulunan Ankara güne karla uyandı. Gece boyunca etkili olan kar, sabah saatlerinde Başkent'i beyaza bürüdü.
SELÇUK KOÇ
ANKARA / UHA- Mart ayının sonlarına yaklaşılmasına rağmen, yurdun büyük bölümü soğuk ve yağışlı havanın etkisinde. Başkent Ankara'da soğuk havalardan nasibin aldı.
Ankara'da gece boyunca etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini yitirmesine rağmen, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı yüzünden özellikle yüksek kesimlerde sokak ve caddeler karla kaplandı. Soğuk havanın etkisiyle buza dönüşen kar, özellikle sürücülere zor anlar yaşattı. Sabah kalktıklarında beyaz örtüyle karşılaşan araç sahipleri, araçlarının üzerindeki karı temizlemek için dakikalarca uğraştı. Belediye ekipleri de yolları ve kaldırımları kardan temizlemek için uzun uğraşlar verdi.
Başkent üzerindeki beyaz örtü sadece olumsuzluk değil, çarpıcı görüntüleri de beraberinde getirdi. Evlerin çatıları ve ağaçların üzerinde biriken kar, ortaya kartpostallık manzarlar çıkardı. Soğuk ve karlı havanın Başkent Ankara ve çevre illerde bir süre daha etkili olduktan sonra bölgeyi terk etmesi bekleniyor.
-
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'ndan 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği -
Bursalı kadın hentbolculardan bir galibiyet daha -
Murat Boz, Kayseri'de tempoyu yükseltti -
Yeniden Refahlı Suat Kılıç’tan Bakan Gürlek’e destek: Nihayet bir ‘DUR’ diyen çıktı! -
745. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri Söğüt’te sona erdi -
İstanbul Havalimanı’nda 4. ana pist için geri sayım başladı -
TCG Savarona Dolmabahçe açıklarında demirledi -
MHP’nin kongre süreci tamamlandı

