YAŞAM
YAŞAM HaberleriAnkara Rize Günleri’nde Pedallar Hareketli Yaşam İçin Çevrildi
Ankara Rize Günleri’nde Pedallar Hareketli Yaşam İçin Çevrildi
7-10 Mayıs 2026'da Başkent Millet Bahçesi'ndeki Ankara Rize Günleri'nde bisiklet turu düzenlendi. Sağlk Bakanı Kemal Memişoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın da katıldığı etkinlikte, sağlıklı yaşam ve spor kültürü mesajları verildi.
ANKARA (İGFA) - 7-10 Mayıs 2026 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara Rize Günleri kapsamında gerçekleştirilen bisiklet turu etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. “Rize’nin spor kenti” vizyonuna dikkat çekilen organizasyonda pedallar; sağlıklı yaşam, spor kültürü ve hareketli yaşam bilincinin yaygınlaştırılması için çevrildi.
Başkent’te düzenlenen etkinliğe; Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Av. Doç. Dr. Safa Koçoğlu Gürsoy, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Sedat Fırat katıldı. Protokol üyeleri, Ankara’daki bisiklet sporcuları ve vatandaşlarla birlikte pedal çevirerek sporun birleştirici gücüne dikkat çekti. Etkinlik boyunca sağlıklı yaşam alışkanlıklarının teşvik edilmesi, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve aktif yaşam kültürünün desteklenmesi mesajları verildi.
Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda katılımcılar, Ankara’da esen Rize rüzgârını bu kez bisikletle hissetti. Sporun ve hareketli yaşamın ön plana çıktığı etkinlik, vatandaşların yoğun ilgisiyle tamamlandı.
-
Ekaldes’ten Rize Çayeli'ne 'ters şemsiye' uygulaması -
İstanbul'da aşura matem merasimi programı -
Bursa'da fetih coşkusu notalara yansıdı -
Maltepelilerden Maslak Kasırları’na ziyaret -
HAYAT 112 bir ayda 600 bini aştı... 7 bin 157 acil vakaya dijital müdahale -
Manisa’da pop müziği rüzgarı esti -
Kardeş okul uygulamasında tüm süreçler dijital ortama taşınıyor -
Dokuz Eylül dünyada ilk 200 üniversite arasında

