YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriAnkara Gölbaşı'nda milyon yıllık tarihe detaylı inceleme
Ankara Gölbaşı'nda milyon yıllık tarihe detaylı inceleme
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde ilçe protokolü Tulumtaş Mağarası’nda detaylı incelemelerde bulundu.
ANKARA (İGFA) - Tarihi önemi ile kültür ve turizm alanında Gölbaşı için önemli bir değer olan Tulumtaş Mağarası’nı ziyaret eden Başkan Ramazan Şimşek ”1992 yılında gün yüzüne çıkan Tulumtaş Mağaramızı turizme kazandırmak için tüm gücümüzle çalıştık. Oluşumu 1 milyon yıl öncesine dayanan böylesine önemli bir mağaranın Gölbaşı’nda bulunuyor olması bizim için çok kıymetli “dedi.
Tulumtaş Mağarası'nı ziyarete Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan da eşlik etti
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Tulumtaş Mağarası’nın turizme kazandırılması için büyük çaba gösteren Gölbaşı Kaymakamlığı’na ve Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan’a teşekkür etti.
Başkan Şimşek, ”Gölbaşımızın gelişmesi ve Tulumtaş Mağarası’nın turizme kazandırılması için desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Tülay Hanım’a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bizler el ele vererek vatandaşımıza hizmet etmek, sosyal ve kültürel değerleri korumak ve geliştirmek için Gölbaşı Belediyesi olarak verdiğimiz mücadeleyi artırarak devam ettireceğiz. Gölbaşı’nın gelişmesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.
-
Kocaeli'nde üst geçitlere yeni aydınlatma sistemi -
Kocaeli'nde “Engelsiz Taksi” 6 ayda 13 bin kez yola çıktı -
Gaziantep'te kültürler aynı çatı altında buluşuyor -
Ayazma RES ve Enerji Depolama projesine ÇED'den olumlu karar -
UCLG MEWA Yenilikçilik ve Gıda Sistemleri Forumu sona erdi -
Sakarya Büyükşehir sporcusu Taha, Avrupa’dan umut veren dereceyle döndü -
İtfaiyeciliğin geleceği Kocaeli’de konuşuldu -
Antalya Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak dokunuş

