GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAnkara Büyükşehir'den gençlere ücretsiz '7 Gün 7 Dil' eğitimi
Ankara Büyükşehir'den gençlere ücretsiz '7 Gün 7 Dil' eğitimi
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15–35 yaş arası gençlere A1 seviyesinde 7 farklı dilde ücretsiz eğitim sunulacak programı, 8 Aralık’ta Zafer Genç Akademi’de başlatıyor.
ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik yeni bir proje daha başlatarak dil eğitimine erişimi kolaylaştırıyor. Genç Akademi bünyesinde hayata geçirilen “7 Gün 7 Dil Eğitim Programı”, 15–35 yaş arası Başkentli gençlere A1 seviyesinde ücretsiz dil eğitimi imkânı sunacak.
Program kapsamında haftanın her günü farklı bir dil öğretilirken, gençlerin yabancı dil becerilerini artırmaları ve küresel ölçekte daha donanımlı hâle gelmeleri hedefleniyor. İlk ders 8 Aralık’ta Zafer Genç Akademi’de gerçekleştirilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yeni eğitim modeliyle gençleri eğitim, kariyer ve sosyal yaşamda daha güçlü desteklemeyi hedeflediğini belirterek, tüm gençleri programa katılmaya davet etti.
-
Yalova'da 160 kilogram bandrolsüz tütün ele geçirildi -
İçişleri Bakanlığı ile Sıfır Atık Vakfı arasında çevre için iş birliği protokolü -
237 milyon TL'lik tarımsal destek hesaplarda -
Antalya’da kaçakçılık operasyonları... 19 şüpheliye adli işlem -
Karasu’da karaya oturan “NINOVA” gemisi kurtarılarak Aliağa’ya sevk edildi -
Bursa’da LGS tercih süreci için 470 komisyon rehberlik edecek -
Başkan Yavaş duyurdu... Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde acı kayıp! -
Trabzon’da sokak hayvanları için doğal yaşam alanı

