YAŞAM
YAŞAM HaberleriAnkara Keçiören’de ücretsiz tiyatro gösterimleri yoğun ilgi görüyor
Ankara Keçiören’de ücretsiz tiyatro gösterimleri yoğun ilgi görüyor
Ankara Keçiören Belediyesi’nin yarıyıl tatiline özel hazırladığı etkinlikler kapsamında ücretsiz olarak sahnelenen “İbiş ile Memiş” adlı çocuk oyunu, sömestirde minik izleyicilerle buluşarak hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşattı.
ANKARA (İGFA) - Ankara Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyun, 5-12 yaş grubu çocuklardan yoğun ilgi gördü.
PAYLAŞMANIN GÜCÜ SAHNEYE TAŞINDI
Yazar ve yönetmenliğini Tugay Tekeci’nin üstlendiği, Atölye Gençleri tarafından sahnelenen “İbiş ile Memiş” oyunu; rengârenk sahne tasarımı, neşeli karakterleri ve akıcı anlatımıyla çocuklardan büyük ilgi gördü.
Ormanda yaşayan iki sevimli arkadaşın paylaşmayı öğrenme hikâyesini konu alan oyun, paylaşmanın dostluğu güçlendirdiğini ve mutluluğu çoğalttığını eğlenceli bir dille anlattı. Oyun boyunca çocuklar zaman zaman karakterlere eşlik ederken, salonda kahkahalar eksik olmadı.
ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ
Keçiören Belediyesi, yarıyıl tatili için dopdolu bir program hazırlayarak aralarında “İbiş ile Memiş”, “Keloğlan Sihirli Asa”, “Masal Dünyası”, “Kırmızı Başlıklı Kız”, “İllüzyon, Bubble ve Kukla Gösterisi” gibi birçok tiyatro oyununu ücretsiz olarak çocuklarla buluşturuyor.
Etkinliklere yoğun ilgi gösteren çocuklar ve aileleri, bu anlamlı karne hediyesi için Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’a teşekkür etti. Yarıyıl tatili boyunca devam eden tiyatro gösterimleri, Keçiören Belediyesi’nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından düzenli olarak duyuruluyor.
-
Kocaeli Büyükşehir’den geceyi aydınlatan dokunuş -
Bakan Göktaş: Srebrenitsa Soykırımı'nı unutturmayacağız -
LGS’de Türkiye birincisi Keşanlı İnci Nural -
İzmir Bornova'da Başkan Eşki’ye hafta sonu molası -
LGS'ye GASMEK ile hazırlanan 13 öğrenci yüzde 1'lik dilimde -
Memduh Büyükkılıç Kayseri Ulaşım'la bir araya geldi -
Manisa'da sağlıklı içme suyu için yüzde 99 başarı -
Hamzabeyli'nde yaban hayvanı kaçakçılığına darbe! 2 vaşak ve 2 serval kurtarıldı

