GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAnıl Çakır’dan şehitlere başsağlığı ve taziye mesajı
Anıl Çakır’dan şehitlere başsağlığı ve taziye mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’nın şehit ettiği 6 askerimiz için başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.
Erdoğan DEMİR (EDİRNE İGFA)
Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’nın şehit ettiği 6 askerimiz için başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.
Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Irak’ın kuzeyinde hain terör örgütü PKK’nın Hakkari Dağ Komando Birliği’nde görevli askerlerimize karşı düzenlediği saldırı sonucu 6 vatan evladının şehit düştüğünü büyük bir teessürle öğrendim.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Vatan sağ olsun.”
-
Adrenalin ve hız tutkunları Bursa’da buluştu -
Darıca Dutluk Sokak’ta üstyapı son sürat ilerliyor -
Büyükşehir Çocuk Eğitim Merkezlerinde mezuniyet heyecanı -
Çilekli Düşler Köyü'nde Karadeniz Kültürü yaşatıldı -
Emekli Evi Korosu, ‘Hatıralarda Kalan Ezgiler’i Mersinlilerle buluşturdu -
6. Uluslararası Karikatür Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu -
ABD'de yaşayan Türk gencinden 2 aydır haber alınamıyor -
Öğrenciler karnelerine kavuştular

