EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriAltın markalar ödülleri sahipleriyle buluştu
Altın markalar ödülleri sahipleriyle buluştu
İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek Türkiye Altın Marka Ödülleri, Zorlu Center Raffles Hotel'de sahiplerini buldu.
İSTANBUL (İGFA) - Ünlü manken-sunucu Ece Erken ve ünlü sunucu Mesut Yar’ın sunduğu Türkiye Altın Marka Ödülleri’ne iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Törende Bodrum’un ilk hazır mutfak üretimini yapan Bodrum Mutfak Mobilya Yılın Dekorasyon Markası ödülüne layık görüldü.
Yılın enlerinin ödüllendirildiği gecede; Yılın Ceo’su Renault Maıs Ceo’su Berk Çağdaş, Yılın Giyim Markası Kığılı, Yılın Enerji Markası Shell &Turcas, Yılın Reklam Markası Halkbank-Kerem Alışık, Yılın Havayolu Markası Pegasus, Yılın Programı Babala TV Mevzular Açık Mikrofon, Yılın İletişim Markası Turkcell, Yılın İyilik Hareketi CZN Burak, Yılın Uluslararası Turizm Markası Raffles Hotel, Yılın Dekorasyon Markası Bodrum Mutfak Mobilya seçildi.
Yılın Dekorasyon Markası ödülüne layık görüldükleri için büyük onur duyduklarını belirten Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, “Her zaman, müşterilerimizin yaşam alanlarını daha güzel, estetik ve fonksiyonel hale getirmek için yaratıcı tasarımlar ve kaliteli ürünler sunmaya odaklandık. Bu ödül, bu vizyonumuzun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini kanıtlamaktadır” dedi.
-
Malatya Büyükşehir Belediyesi 507 öğrenciyi YKS’ye hazırladı -
TÜBİTAK 1711 Yapay Zekâ Çağrısı 2026 başvurularına açıldı -
Sakarya’nın akıllı şehir uygulamaları bakanlık heyetinden tam not aldı -
İstanbul Beylikdüzü'nde etkin mücadele tam gaz -
Gaziantep'te Meral-Beyhan Uslu Alzheimer Merkezi hizmete açıldı -
TOFAŞ'ta pota kadrosu güçleniyor... Shavar Reynolds Jr. ile anlaşıldı -
Antalya’da sahil bandında vektörle mücadele -
Bursa İnegöl'de TSM korosundan unutulmaz konser

