EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriAltın haftaya yükselişle başladı
Altın haftaya yükselişle başladı
Son haftalarda büyük kayıp gösteren altın fiyatları, yatırımcıların ilgisini çekmişti. Ons altın 5 ayın dibini görürken gram altın ise bin 650 TL’nin altına düşmüştü. Peki yeni haftada piyasada son durum ne?
Esmanur GÜLBAHAR - Musa YEŞİLDAĞ - M.Taha ÇELİKBAŞ - Herkes Duysun / BURSA (İGFA) - Bu hafta, altın fiyatlarında hareketlilik beklediklerine değinen kapalı çarşı kuyumcu esnafı, “Altın bu haftaya hafif bir yükselişle başladı.
Dolarda da biraz artış söz konusu.
Perşembe günü, merkez bankasının bir açıklaması olacak.
Dolayısıyla piyasalar bu hafta bir hareketlilik bekliyor.
https://youtu.be/MczdEdlFU-E
“ALTIN SÜREKLİ YÜKSELECEK.”
En iyi yatırım aracının altın olduğuna dikkat çeken kuyumcu esnafı, “Her dönemin en iyi yatırım aracı altındır. Çekinmeden ve kısa vade düşünmeden altın alabilirler. Altın fiyatlarını, sadece bizim ülkemizdeki siyasi ve finansal olaylar belirlemiyor. Altın, dünyada geçerli olan bir birim olduğu için yükselişi de dünya geneline bağlı. Genel itibariyle bakarsanız altın sürekli yükselecek bir birimdir.” dedi.
-
İSKİ'den AI yapay zeka projesi -
Antalya'da bir haftada 242 kişi tutuklandı -
Manisa’da Cider Yolu çalışmaları hızlandı -
Eskişehir'deki orman yangınına müdahale sürüyor -
Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi hizmeti girdi... Mavi Vatan'da deniz hakimiyeti güçleniyor -
Bursa İtfaiye personeline afet ve hayvan kurtarma eğitimi -
Dışişleri'nden Montrö mesajı: Türkiye kararlılıkla uygulamayı sürdürecek -
A Milli Ampute Futbol Takımı Samsun kampında moral depoladı

