SPOR
SPOR HaberleriAlmanya'da Ansbachlı Nedim potada gurbetçilerin gururu
Almanya'da Ansbachlı Nedim potada gurbetçilerin gururu
Almanya’nın Bayernliga kulüplerinden TSV Ansbach’da oynayan Nesim Çınar, gurbetçilerin gururu oldu. Takımındaki tek Türk oyuncu olarak forma giyen Nedim, sürekli yükselen başarı grafiği ile dikkatleri üzerinde topluyor.
ALMANYA (İGFA) - Bavyera Eyaleti’ne bağlı Fürth kenti doğumlu 19 yaşındaki Nedim Çınar, Bayern bölgesi kulüplerinden TSV Ansbach 2’de çıktığı maçlarda ortaya koyduğu başarılı performans ile kendini gösterirken, sergilediği istikrarlı mücadelesiyle de teknik heyetin beğenisini kazanıyor.
Basketbolu bir yaşam biçimi olarak gördüğünü belirten Çınar, takımındaki başarılı gelişimini, başta ailesinin desteği ve teşvikine, sonrasında da disiplinli çalışma tarzına ile koçlarının tavsiyelerine uymalarına bağladı.
Hedefinin daha üst klasmanlara yükselmek ve bir gün milli formayı da giymek olduğunu söyleyen genç oyuncu Çınar, “Formayı her girişimde ve maçlara her çıkışımda aynı heyecanı, aynı coşkuyu hiç azalmadan yaşıyorum. Ailemi, hocalarımı mahcup etmemek, kulübüme, takımıma yararlı bir oyuncu olmak en büyük arzumdur. Tabi ki takımımdaki tek Türk oyuncu olmamın sorumluluğunu taşıdığımın da bilincindeyim. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah çok daha başarılı olacağım. Benim bugünlere gelmemi sağlayan aileme ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

-
Yıldırım'da 15 Temmuz ruhu fotoğraf sergisiyle yaşatılıyor -
Büyükşehir sporcuları farklı branşlarda başarılarına devam ediyor -
YHT'lerden 15 Temmuz mesajı -
Seymen Millet Bahçesi’nde yaz akşamları bir başka -
Uludağ’da Ultra Trail heyecanı başlıyor... 23 ülkeden 2 bin 853 sporcu zirveye koşacak -
Başkan Altay: “15 Temmuz milletimizin bağımsızlık yeminidir” -
U.S. Polo Assn., 2026 DMMI Royal Charity Polo Cup’a resmi giyim ve takım sponsoru olarak geri döndü -
Bursa'da tarihi Koruyucu İşhanı'nda dev aşure buluşması

