SPOR
SPOR HaberleriAliağaspor FK Bolu kampında
Aliağaspor FK Bolu kampında
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, TFF 3.Ligin yeni takımı Aliağaspor FK’nın Bolu kampını ziyaret ederek Sakaryaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını yakından izledi.
İZMİR (İGFA) - Yıllar sonra profesyonel lige çıkarak büyük bir hasrete son veren ve şehrine büyük bir mutluluk yaşatan Aliağaspor FK, yaptığı bomba transferlerle kadrosunu güçlendirerek ilk etap hazırlıkları için Bolu’da kampa girdi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mücadele seviyesi yüksek olan karşılaşmayı Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ile birlikte izledi.
Karşılaşma sonrası futbolcularla yakından ilgilenen Başkan Serkan Acar, mücadele ruhunu sahaya yansıtan oyuncuları tek tek tebrik etti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, maç sonrası kamp ziyareti ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Şehrimizin takımı Aliağaspor FK’nın Bolu’da düzenlemiş olduğu kampta futbolcularımızı ziyaret edip Sakaryaspor ile gerçekleştirilen hazırlık maçını izledik. Hazırlıklarına devam eden takımımızın enerjisi ve azmi şampiyonluk yolunda umut verici bir görüntü çiziyor. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.
-
Kocaeli'de engelsiz aşkın adresi -
FLYADEAL Bursa'dan 'uçuş'a hazır -
BM Genel Sekreteri Guterres’e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü -
Mersin Büyükşehir’den 'aşhane' iddialarına yanıt -
Başkan Büyükakın’dan Halep’te ziyaret trafiği -
Türkiye’nin yaşlı nüfusu 9,6 milyona ulaştı... Yaşlıların internet kullanımı ikiye katlandı -
Ankara Haymana 4,1 büyüklüğünde sallandı! -
Kocaeli’de otopark yönetiminde dijital ve modern dönem

