YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriAksaray Belediyesi izinsiz broşür ve afişler için uyardı
Aksaray Belediyesi izinsiz broşür ve afişler için uyardı
Aksaray Belediyesi görüntü ve çevre kirliliğine neden olan reklam amaçlı asılan bez, branda afiş ve benzeri malzemelere izin vermiyor.
AKSARAY (İGFA)- Aksaray Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, otobüs duraklarına, elektrik direklerine, çöp konteynırlarına ve çeşitli yerlere yapıştırılan ilan ve reklamlara son vermek adına şehir genelinde çalışma başlattı.
Aksaray Belediyesi yetkililerinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Şehrin estetik görünümüne zarar veren izinsiz ve kontrolsüz asılan bez, branda, afiş ve benzeri malzemeleri asanlar hakkında Aksaray Belediyesi cezai işlem uygulamak durumunda kalacaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması gerekmektedir. Şehrimizde görüntü kirliliğine yol açacak her türlü olumsuzluğa karşı yasal mevzuat çerçevesinde ekiplerimizin çalışmaları devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.
-
KOBİ’ler siber suçluların yeni hedefi -
Plastik sanayicilerinden 'ara eleman' alarmı -
Kepsut’a Orman İşletme Müdürlüğü kuruluyor -
Galatasaray tribün liderine gözaltı talimatı -
Bursa'da “Osmangazi Okuyor”un yeni durağı Yeniceabat oldu -
TÜRKYED: Gençlere yapılan yatırım, Türkiye’nin geleceğine yatırımdır -
AFAD’dan Yozgat’ta EYY konutlarına ziyaret -
Çayırova’da, geleceğin basketbolcuları seçmelerde ter döktü

