meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

AK Parti, Ramazan’da bir başka

AK Parti, Ramazan’da bir başka

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Ramazan Ayı’nı akşamları iftar, gece sahur, gündüz ise ziyaretleri yaparak geçirdi

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Ramazan Ayı’nı dolu dolu geçirdi. AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna’nın önderliğinde yapılan çalışmalar göz doldurdu. Akşam iftar programları, gece de sahur programlarına katılım sağlandı.

Onbir Ayın Sultanı Ramazan’ın feyiz ve bereketinden faydalandıklarının belirten Tuna, “AK Parti ailesi olarak Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine erzak kolileri ve alışveriş çekleri dağıttık. Akşamları Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) iftar programlarına katılım sağladık. Her akşam bir komşumuzun evinde çat kapı iftar açtık. Mahalle Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya gelerek Ramazan coşkusunu idrak ettik. Teravih namazlarımızla cami cemaatimizle eda ettik. Akabinde cami derneklerini ziyaretler gerçekleştirdik. Bahçelievler, Şirinevler ve Yenibosna bölgelerindeki teşkilat mensuplarımızla sahur programları düzenledik. Esnaf ziyaretlerimizi aksatmadık. Sandık Başkanlarımızla da iftarlarda buluştuk.” dedi.    



Anahtar Kelimeler: Parti Ramazan’ başka
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi