AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları kongresi yapıldı

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları kongresi yapıldı

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katılımıyla yapıldı.

Enver GÜLER

HABER HAKİMİYET/ ERZURUM  --- AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığının 6. Olağan Genel Kuruluna tek liste halinde giren Ayşe Deniz Çelik başkan seçildi. AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları 6.Olağan Kongresi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapıldı. 600 delegenin oy kullandığı kongrede tek liste halinde giren Ayşe Deniz Çelik yeniden AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanı oldu.

 

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde salonunda gerçekleştirilen kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferans ile partililere seslendi. “Erdoğan inşallah tamamen küskün dargın bırakmadan inanıyorumki kadınlarımızı toparlayacak ve 2023'e hazırlıyacağız” ifadesini kullandı

 

AK Parti 6. Olağan Kadın Kolları İl Kongresine Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu Ban, İbrahim Aydemir, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl ve İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe kadın kolları ve çok sayıda partililer katıldı.
Tek listeyle gidilen kongrede İl Kadın Kolları Başkanı seçilen Ayşe Deniz Çelik, kongrede yapmış olduğu konuşmada, “Bütün ak kadınlarımız ve yenilenen teşkilatımızla birlik, beraberlik, kadınca, kardeşçe, azim ve kararlılıkla çalışarak ayrışmayı değil birleşmeyi e yine bu doğrultuda teşkilatçılığın ana prensibi olan ekip ruhunu yansıtarak hep birlikte hedeflerimize ulaşmayı arzuluyoruz. Yine bu doğrultuda her zaman ilk günkü aşk ve heyecanla çalmadığımız kapı, dokumadığımız gönül bırakmayacağız” dedi.


 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi