GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAK Parti Kandıra’dan Başkan Büyükakın’a ziyaret
AK Parti Kandıra’dan Başkan Büyükakın’a ziyaret
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçtiğimiz şubat ayında AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı görevine getirilen Sertan Kulaç ve yönetimini kabul etti. Başkan Büyükakın, Sertan Kulaç ve yönetimine başarılar diledi.
KOCAELİ (İGFA) - AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’nın yeni Başkanı Sertan Kulaç ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.
Ziyarette Sertan Kulaç, yöneticileri Başkan Büyükakın’a tanıttı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdiği ve geçireceği projelerin istişare edildiği ziyarette Başkan Büyükakın, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Sertan Kulaç ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, her ilçede olduğu gibi Kandıra’da da önemli projelere imza attığını vurgulayan Sertan Kulaç, Başkan Büyükakın’a teşekkürlerini sundu.
-
Simge Sağın’ın idrar testinde yasaklı madde çıkmadı -
Osmangazi'de Başkan Aydın bütçede yapılan tasarrufları tek tek anlattı -
Yenilenmiş ürünlerde güvenli ve çevreci yeni dönem -
IDC, Directions 2026'da IDC Quanta™ çözümünü tanıtarak teknoloji zekasında yeni dönem başlatıyor -
Bakan Bolat, Portekiz’de Dışişleri Bakanı Rangel ile görüştü -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'binbir renk, tek milletiz' mesajı -
Bakan Göktaş: Dijital düzenleme ve erken müdahale önceliğimiz -
Sakarya’dan “Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması”nda büyük başarı

