GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAK Parti Gençlik Kolları'ndan Başkan Altay’a ziyaret
AK Parti Gençlik Kolları'ndan Başkan Altay’a ziyaret
AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Sofrası” iftar programına katılmak için Konya’ya gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.
KONYA (İGFA) - Konya’da AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Sofrası” iftar programına katılmak için şehre gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen ziyarette AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İbiş ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kelek, Başkan Altay’a ev sahipliği için teşekkür etti.
Başkan Altay da ziyaretleri dolayısıyla İbiş ve Kelek’e teşekkür ederek, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla gençler için yürüttükleri çalışmaları titizlikle sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.
Başkan Aktay ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, ziyaretin ardından; AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür Sanat’ta düzenlenen “Çay Bizden Sohbet Sizden” programına katıldılar.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bursaspor’a tebrik mesajı -
Osmangazi yeşil beyaza büründü -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ADF konuşması kitabı 3 dilde yayında -
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa’da avantajı yakaladı -
Kocaeli ve İskeçe, futbolun birleştirici gücüyle buluştu -
Kilis'te kuyuda saklanan firari yakalandı! -
MEB'den Kahramanmaraş soruşturması... İl Müdürü görevden alındı -
Sebat Gençlik Spor şampiyonluk kupasına kavuştu

