SPOR
SPOR HaberleriAhmet Çınar Bakkal dünya şampiyonasında yarışacak
Ahmet Çınar Bakkal dünya şampiyonasında yarışacak
Sırbistan’ın Zlatibor kentinde 4-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan ISF U15 Gymnasiade yarışlarında Eskişehir’i temsil edecek sporcu belli oldu. Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü sporcusu S9 para yüzücüsü Ahmet Çınar Bakkal, uluslararası arenada şehrimizi gururlandırmak için mücadele edecek.
ESKİŞEHİR (İGFA) - Dünyanın dört bir yanından genç sporcuların katılacağı organizasyonda, 4 para spor branşı da dahil olmak üzere toplam 25 farklı spor dalında müsabakalar düzenlenecek. Kültürel ve sportif bir buluşma niteliği taşıyan ISF U15 Gymnasiade’de, yüzme, hentbol, basketbol gibi birçok branşta kıyasıya rekabet yaşanacak.
Eskişehirli sporcu Ahmet Çınar Bakkal, bu büyük organizasyonda Türkiye’yi ve Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmek için havuzda ter dökecek.
-
Helal belgeli ithal ürünlerin denetiminde TAREKS dönemi... 'Helal' etiketine özel denetim -
Bursa “Osmangazi’de Yaz Mahalle Şenlikleri” başlıyor -
MSB: Rahatsızlanan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş şehit oldu -
Kocaeli'den 'ormanı koru, geleceği kurtar' farkındalığı -
MSB: Son bir haftada 7 PKK’lı terörist teslim oldu, hudutlarda 434 kişi yakalandı -
Sakarya'da 90’lar konseri nostalji rüzgârı estirdi -
Ali Türkkan ilk WRC2 startına hazır -
DEÜ Endonezya'da yeni fırsatları görüştü

