GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAğrı DEM'de Serhat Köroğlu Yılmaz’ın İl Başkanlığı düştü
Ağrı DEM'de Serhat Köroğlu Yılmaz’ın İl Başkanlığı düştü
DEM Parti Ağrı İl Eş Başkanı Serhat Köroğlu Yılmaz’ın, geçmiş yıllara ait bir adli dosyada verilen cezanın kesinleşmesi üzerine il başkanlığı görevinin düştüğü öğrenildi.
Nihat AYDIN / AĞRI (İGFA) - Edinilen bilgilere göre yaklaşık 7 yıl önce yaşanan bir adli vakaya ilişkin verilen cezanın onanması sonrasında parti tüzüğü gereği DEM Parti Ağrı İl Eş Başkanı Serhat Köroğlu Yılmaz’ın il eş başkanlığı görevi sona erdi.
Kararın kesinleşmesiyle birlikte yeni süreç başladı.
Parti tüzüğüne göre 45 gün içerisinde olağanüstü kongreye gidilmesi ve kongrede DEM Parti Ağrı İl Örgütü için yeni il eş başkanlarının belirlenmesi bekleniyor.
Kongre sürecine kadar il teşkilatındaki çalışmaların il yönetim kurulu ve geçici görevlendirilecek isimler tarafından yürütüleceği bildirildi.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

