YAŞAM
YAŞAM HaberleriAfetzede çocukların yüzleri Kartepe'de güldü
Afetzede çocukların yüzleri Kartepe'de güldü
Kahramanmaraş Merkezli yaşanan depremde 11 ilimizi etkilendiği deprem bölgesinden Kartepe’ye gelen çocuklar için düzenlenen etkinlik yüzleri güldürdü.
KOCAELİ (İGFA) - Depremin olmasından bu yana Kartepe Belediyesi tüm imkanlarıyla depremzedelere yardım elini uzatıyor.
Çocukların depremle birlikte değişen hayatları psikolojilerinin olumsuz etkilenmesine sebep oldu. Arslanbey KYK yurdunda kalan depremzede çocuklar için düzenlenen etkinlikte minikler gönüllerince eğlendiler.
Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte minikler şarkılar eşliğinde eğlenirken, kendi elleriyle hazırladıkları çikolatalı elma şekerlerini yediler.
KOCAMAN; ÇOCUKLARIMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZ
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yaşanan deprem tüm ülkemizi derinden yaraladı. Kartepe Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla kardeşlerimizin yanındayız. Bu süreçte en çok çocuklarımız etkileniyor. Onların yeniden hayata adapte olmaları için bir dizi çalışma yapacağız. Çocuklarımız kırmızı çizgimiz. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizlerin yarına en büyük umudumuzdur” ifadelerini kullandı.
-
Nevide Çiçek avukat oldu! -
İstanbul’un Şarkıları AKM’de hayat buldu -
Uludağ’da kar voleybolu şöleni başladı -
Manisa Gördes’te üreticinin yüzü güldü... Fideler bereketli toprakla buluşuyor -
İzmitli miniklerden ulu çınarlara anlamlı ziyaret -
Dünya hayalini Kocaeli Büyükşehir’le gerçekleştirdi -
İstanbul'da Japonya rüzgârı -
Türkiye’nin toplam Sera Gazı Emisyonu 2024’te 584,5 milyon ton CO2 eşdeğerine ulaştı

