GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAdıyamanlı çocukların yüzleri orta oyunuyla güldü
Adıyamanlı çocukların yüzleri orta oyunuyla güldü
Adıyaman da bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) oyuncuları, sergiledikleri çeşitli oyunlarla depremzede çocukların yaşadıkları olayı bir nebzede olsun unutturmaya çalışıyor.
ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi depremin ilk anında olduğu gibi deprem sonrasında da bölgede etkin bir rol üstleniyor. Yaraların sarılması için âdeta seferber olan Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan temizliğe birçok alanda faaliyet yürütüyor. Tüm bunların yanı sıra çocuklar için de birçok çalışmaya imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çocukları unutmuyor.
DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜ OBBKT İLE GÜLÜYOR
Adıyaman’da yaraları sarmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, her gün Adıyaman merkez de olduğu gibi kırsal mahallere de giderek burada çocuklar için etkinlikler düzenliyor. OBBKT oyuncularının da yer aldığı etkinliklerde çocuklara hediyeler dağıtılırken çeşitli tiyatro oyunları oynanıyor.
ÇOCUKLAR PROGRAMLARA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR
Adıyaman’da her gün farkı çadır kent ve kırsal mahallelerde oyunlar sergileyen tiyatro oyuncuları sergilendikleri çeşitli oyunlarla çocukların yüzünü güldürüyor. Meddah Abiyle Hikâyeler, İbiş ile Memiş, Karagöz-Hacivat (hayal perdesi), Palyaço Dans Öğreniyor, Nasrettin Hocayla Kıssadan Hisseler, Fındıkgiller ve Kel Oğlan oyunları ile eğlenen çocuklar programlara yoğun ilgi gösteriyor.
-
İzmir'de yeni parkurda adrenalin dolu festival -
Konya'da Sosyal İnovasyon Ajansı “SosyalFest”te Türkiye birincisi -
İstanbul Beylikdüzü'nde yazlık fideler toprakla buluştu -
Bursa Büyükşehir'den sağlık emekçilerine anlamlı ziyaret -
İstanbul Büyükşehir 4 modern tesisiyle bayrama hazır -
Türkiye’de aile yapısı değişiyor... Tek kişilik haneler artıyor -
Kocaeli Beyaz Kalpler baharı karşıladı -
İstanbul Maltepe’de temizliğe Gülsuyu’nda devam

