YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriAdıyaman'da uyuşturucu tacirlerine suçüstü
Adıyaman'da uyuşturucu tacirlerine suçüstü
Adıyaman'da uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretini yaptığı iddia edilen şahıslar gözaltına alındı.
ADIYAMAN (İGFA) – Alınan bilgiye göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ve koordinesinde yapılan çalışmada; Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada iki adrese operasyon düzenledi.
Ekipler, İmamağa Mahallesi Eski Samsat Caddesi Merkez Adıyaman adresinde ikamet eden K.Ö. ile Kapcami Mahallesi 1028 sokak Merkez Adıyaman adresinde ikamet eden M.A., isimli şahısların il dışından yüklü miktarda kubar esrar maddesi getirdiği ve bu maddeleri ikametinde sakladığı ihbarı üzerine harekete geçti.
Söz konusu maddeleri Adıyaman’da bulunan bağımlı şahıslara sattıkları ve uyuşturucu maddeyi kullanmak için yer sağladığı iddia edilen adreslerde yapılan arama sonucunda, M.A., isimli şahsın adresinde yapılan aramada evin çatı kısmına zulalı halde net ağırlığı 510.82 gram kubar esrar, yine yastık kılıfı arasına zula yapılmış halde net ağırlığı 7.56 gram kubar esrar maddesi ve 124.71 gram sentetik cannabinoid maddesi ve kenevir tohumu ele geçirildi.
Diğer şüpheli K.Ö. adlı şahsın evinde ise herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Şüpheli M.A. gözaltına alındı.
Olayla ilgili başlatılan tahkikatta emniyetteki ifadeleri ardından şahısların adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.
-
Malatya yabancı öğrencilere ev sahipliği yapıyor -
Malatya trafiğine yeni bir nefes -
Konya Büyükşehir Sema Topluluğu'ndan görkemli gösteri -
Konya'da 'Genç Seyyah' projesi tamamlandı -
Kocaeli Büyükşehir’den kütüphanelere sınav ayarı -
Konya Büyükşehir'den bayrama özel ışıklandırma -
Kahramanmaraş'tan ulaşıma yeni bir katkı -
Balıkesir Edremit Belediyesi’nde bayramlaşma coşkusu

